2015. 10. 06. | Hozzászólok

Cikk | Fordította: mklau

Az ősz meglepetése, hogy állítólag Blanca Suárez és Joel Bosqued egy párt alkotnak. Habár hivatalosan egyik fél sem erősítette ezt meg, a napokban sokan látták őket együtt a fővárosban, és úgy tudni, hogy a baráti körük már mind tudnak erről a kapcsolatról.

A tavalyi Dani Martínnal történt szakítás óta Blanca Suárezt Dani Martinez humoristával hozták össze úton-útfélen, de mindketten azt mondták, hogy ők csupán nagyon jó barátok. És végre úgy tűnik igazat beszéltek, ugyanis sokak szerint meglehetősen közel került a színésznő a ’La pacere de Eva’ és ’Tierra de lobos’ színészéhez, Joel Bosqued-hez.

A fiatal, 25 éves színész korábban egy párt alkotott a szintén színésznő, Andrea Duro-val, majd később Ricardo Gómez (a Cuentame Carlitos-a) jelenlegi barátnőjével, Ana Rujas-szal. És nagyon úgy tűnik, hogy most Blanca Suárez oldalán találta meg a boldogságot.

A szakmájukon kívül, ami még közös bennük, hogy mindketten Paloma Juanes képviselete alatt állnak, az ő lányának, Paloma Rodriguez Juanes-nek (Blanca menedzsere) a szülinapján mindketten részt vettek. És habár mindketten élvezték a bulit, közös fotó nem készült róluk.

Az ’El Mundo’ napilap szerint rövid időn belül napvilágot láthatnak kettejükről képek, hiszen a paparazzok mindenhová követik őket. Vajon Blanca és Joel megerősíti a kapcsolatot vagy titokban tartják, és megtartják maguknak a magánéletüket?

További közös pontok például, hogy mindketten szeretik az extrémsportokat, mindig csillognak a vörös szőnyegen, és imádják az állatokat. Mindkettejüknek van egy kutyája, Blancának a szeme fénye Pistacho, míg Joelnek két doberman-ja van és tavaly tavasszal egy agarat fogadott örökbe.

Ezek alapján úgy tűnik, remek párt alkotnának, de vajon lelki társakként is egymásra találtak? Csak az idő tudja eldönteni, vajon tényleg összeillenek-e.
Blanca Suárez
Blanca Suárez spanyol színésznő, akit Magyarországon az Internátus és A Bárka című sorozatokból ismerhettek. Idén márciusban jelent meg a nagysikerű El Bar, amiben Mario Casas mellett láthatjuk. A filmes és televíziós szerepek mellett évről évre különböző márkák kampányaiban tűnik fel, idén a Vogue Eyewear arcaként. Legújabb projektje a Las chicas del cable, amiben főszerepet játszik. A Netflixre készült spanyol gyártású sorozat második évadját decemberben láthatja majd a nézőközönség.
Current Projects
Las chicas del cable
A sorozat a húszas évekbe kalauzol minket. Vissza oda, ahol négy nő történetét ismerhetjük meg. Mind a négyen más háttérrel rendelkeznek, de közös bennük, hogy egy telefonos társaságnál jutnak álláshoz.
icon-calendar 2018. szeptember 7. | 3. évad

Tiempo después
A film José Luis Cerdá könyvére épül, egy olyan világot mutat be, ahol a világ egyetlen épületben és annak zónáiba tömörült.
icon-calendar 2018. december 28.
Elite Affiliates


6 szabad hely

Site Informations
Szerkesztő: Tessa
Téma: Blanca Suárez
Nyitás: 2012. október 7.
Kapcsolat: E-mail, Twitter