Blancának 2012 őszétől van egy tacskó kutyája, akit Pistachonak nevezett el [magyarul Pisztácia]. A színésznő rengeteg közös képet oszt meg róla. Ha forgatások miatt el kell utazni, akkor az édesanyja gondozza addig. A blogján többször is írt már róla bejegyzést, ebből egy részletet el is olvashattok.

Az egész a Blancanieves forgatásán kezdődött. Ekkor döntöttem el, hogy szeretnék egy állatot. Nem volt még egyértelmű, hogy kutyám vagy macskám legyen, de mindenképpen szerettem volna egy szobatársat. Egy nap kaptam egy üzenetet egy barátomtól. Úgy döntöttem, hogy megnézem az egyetlen megmaradt kölyköt az alomból. Néhány napig gondolkodtam aztán felhívtam Irene Montalát és pár nap múlva visszamentünk érte. Tudtam, hogy hívjam: Pistacho (Pisztácia). Hazaértünk és boldog volt… de rosszul éreztem magam amiért elkülönítettem a családjától.

Tudom minden kutyatulajdonos azt mondja: “Beszélek a kutyámmal”, “Tökéletesen értjük egymást”… De ez igaz! Két évvel ezelőttig ezt soha nem mondtam. De amit érzel, a kapcsolat… lenyűgöző.
Blanca Suárez
Blanca Suárez spanyol színésznő, akit Magyarországon az Internátus és A Bárka című sorozatokból ismerhettek. Idén márciusban jelent meg a nagysikerű El Bar, amiben Mario Casas mellett láthatjuk. A filmes és televíziós szerepek mellett évről évre különböző márkák kampányaiban tűnik fel, idén a Vogue Eyewear arcaként. Legújabb projektje a Las chicas del cable, amiben főszerepet játszik. A Netflixre készült spanyol gyártású sorozat második évadját decemberben láthatja majd a nézőközönség.
Current Projects
Las chicas del cable
A sorozat a húszas évekbe kalauzol minket. Vissza oda, ahol négy nő történetét ismerhetjük meg. Mind a négyen más háttérrel rendelkeznek, de közös bennük, hogy egy telefonos társaságnál jutnak álláshoz.
icon-calendar 2018. szeptember 7. | 3. évad

Tiempo después
A film José Luis Cerdá könyvére épül, egy olyan világot mutat be, ahol a világ egyetlen épületben és annak zónáiba tömörült.
icon-calendar 2018. december 28.
Elite Affiliates


6 szabad hely

Site Informations
Szerkesztő: Tessa
Téma: Blanca Suárez
Nyitás: 2012. október 7.
Kapcsolat: E-mail, Twitter