Joel Bosqued (2015-jelenleg)

2015 októberében volt először pletyka arról, hogy Blancára újra rátalált a szerelem mégpedig Joel Bosqued (színész) személyében. A pár eleinte nagyon keveset mutatkozott a nyilvánosság előtt, a kapcsolatukat is sokáig cáfolták. Csak ritkán kapták le őket a lesifotósok is, moziba menet vagy éppen Madridban sétálva. 2015-ben és 2016-ban is részt vettek a madridi lovashéten. A két színész 1 év után is nagyon diszkréten kezelte kapcsolatát, az első nyilvános csókjukra is csak 2016 szeptemberében került sor.

Dani Martin (2014)

Blanca 2014 elején ismerkedett meg a spanyol énekessel az Emocional című klipjének forgatásán, amelynek ő volt a főszereplője. Saját elfoglaltságaik miatt nem tudtak túl sok időt együtt tölteni. Blanca többször is elkísérte Danit a koncertjeire és az énekes is meglátogatta Blancát Németországban a Perdiendo el Norte forgatásai alatt majd Fuerventurára is elutazott, miközben a Los nuestrost forgatták. A kapcsolat kb. 8 hónap után, 2014 őszén véget is ért.

Miguel Ángel Silvestre (2011-2014)

2011-ben a The Pelayos forgatásán ismerkedett meg Miguel Ángel Silvestre spanyol színésszel. A rengeteg paparazzi kép is mutatja, hogy milyen boldogok voltak együtt és sok időt töltöttek el egymással. Többször készült róluk görkorcsolyázós, gördeszkázós és szörfözős kép. Az évek során legtöbbször Ibizán voltak nyaralni, 2012 decemberében pedig szüleikkel utaztak el New Yorkba. 2013-ban a Neox Fan Awardson jelölték őket a Legszebb pár kategóriában is. A sztárpár többször is tartott kisebb szüneteket kapcsolatukban, de mindig kibékültek egészen 2014 elejéig, amikor véglegesen szakítottak.

Javier Pereira (2009-2010)

Blancáról és Javier Pereiraról 2009 májusában készültek először közös képek, amikor a Malaga Filmfesztivál idején együtt megnézték a székesegyházat. Ekkor már nem tudták titkolni hónapokkal ezelőtt kezdődött kapcsolatukat, amely végül 2010-ig tartott.
Blanca Suárez
Blanca Suárez spanyol színésznő, akit Magyarországon az Internátus és A Bárka című sorozatokból ismerhettek. Idén márciusban jelent meg a nagysikerű El Bar, amiben Mario Casas mellett láthatjuk. A filmes és televíziós szerepek mellett évről évre különböző márkák kampányaiban tűnik fel, idén a Vogue Eyewear arcaként. Legújabb projektje a Las chicas del cable, amiben főszerepet játszik. A Netflixre készült spanyol gyártású sorozat második évadját decemberben láthatja majd a nézőközönség.
Current Projects
Las chicas del cable
A sorozat a húszas évekbe kalauzol minket. Vissza oda, ahol négy nő történetét ismerhetjük meg. Mind a négyen más háttérrel rendelkeznek, de közös bennük, hogy egy telefonos társaságnál jutnak álláshoz.
icon-calendar 2018. szeptember 7. | 3. évad

Tiempo después
A film José Luis Cerdá könyvére épül, egy olyan világot mutat be, ahol a világ egyetlen épületben és annak zónáiba tömörült.
icon-calendar 2018. december 28.
Elite Affiliates


6 szabad hely

Site Informations
Szerkesztő: Tessa
Téma: Blanca Suárez
Nyitás: 2012. október 7.
Kapcsolat: E-mail, Twitter