2015. 10. 09. | Hozzászólok

Már el is olvashatjátok Blanca mai blogbejegyzését magyarul, a galériában pedig megnézhetitek hozzá a képeket. Ismét kaptunk egy videót is, amit a következő linken tudtok csak megnézni: megnézem a videót.

Közreműködik Elizabeth Arden. A krémek világa. Atyaég! A kozmetikumok eme csodás, és ismeretlen tája, ahol sosem tudhatod, hogy éppen eltalálod azt a terméket, amire a bőrödnek szüksége van, vagy kifogsz egy olyat, ami nem jó neki. Ahogy az élet minden területén, itt is jó, ha egy szakmabelitől fogadsz el tanácsot, ő megmondja, milyen típusú bőröd van, és milyen terméket érdemes használnod, ami megteszi hatását. Utána, jön a próbálkozás, ahogy mindig mindenben az életben, és ha egy márka nem válik be, akkor próbáld ki a következőt, sorra, amíg nem találod meg a tökéleteset, de olyan összetevőjűt, amit neked ajánlottak.

Szerencsére nekem a szakmám miatt lehetőségem van különböző cégek végtelen sokaságú, minden típusú termékeit kipróbálni, és szép lassan lépésről lépésre kialakul, melyik krémek azok, amik nekem tökéletesek az én bőrtípusomra, ami egy elég vegyes féle bőrtípus, és erre például nem használhatok alapvetően nagyon zsíros krémeket, mert ha mégis, akkor nagyon izzadna a bőröm, és ez azért elég kellemetlen. A bőröm is zsíros lesz tőle, és bőrhibák is keletkezhetnek, szóval egy olyan krém szükséges az én bőrömre, ami jól beivódik, de mégis nagy hidratáló hatása van. És természetesen, az éppeni évszaktól is függ, hogy magasabb vagy alacsonyabb szintű hidratálásra van szüksége a bőrünknek.

A nyár elején azt mondták nekem, hogy lesz egy termék, ami ennek a szezonnak lesz a number one-ja. Küldtek nekem különböző csomagokat, és elkezdtem a kísérletezést. Az Elizabeth Arden-nel való együttműködésnek hála ezen a nyáron első kézből tapasztalhattam meg a hatékonyságát, és eredményeit az alábbi krémnek (és ez saját vélemény): Superstart Skin Renewal Booster, amely egy tengeri kivonatokban gazdag, édesköményt és lenmagot tartalmazó szérum, ami védi a bőrt, és javítja annak hibáit is. Tartalmaz továbbá Salicornia kivonatot is, ami gondoskodik a bőr természetes hidratáltságáról, és optimalizálja a bőr megóvását. Ezen kívül van még pozitívuma: minden bőrtípusra alkalmazható, prémium termékként az ára is kedvező, 59 euró.

A helyzet az, hogy a cég felajánlotta, hogy ismerjem meg jobban a terméket és én (nagyon szorgalmas vagyok ám) követtem minden utasításukat: használat előtt alaposan tisztítsam meg a bőrömet, mind a két napszakban, amikor krémezem magam (reggel, este) – napközben pedig sugárzástól védő krémet: nagyon fontos! Ne felejtsétek el, hogy nagyon ajánlott egy cég több termékét használni, és ne mindegyik mástól legyen, mert egy márka krémei kiegészítik egymást. Hiába találhatók meg ugyanazok az összetevők egy másik cég termékében, kiütheti egymás hatékonyságát a másik gyártó készítményével. Visszatérve, nekem ez a gyártmány bevált, mert a bőröm puha lett tőle, és egyáltalán nem zsíros, nagyon jól egységesít, és tisztítja a pórusokat. Észrevettem, hogy miután a kiegészítő termékeket is használni kezdtem, a hidratáltság, ápoltság még magasabb szintre lépett a bőrömnél, szóval együtt ezek a készítmények remekül kezelik a bőrt, nagyon hatékonyak.

Ami még ismeretlen terület, és el kell mélyíteni a tudásunkat, az ezeknek a krémeknek és termékeknek a megfelelő használata. És igen, mindegyiknek megvan a maga praktikája, hogyan kell felvinni a bőrre, számítanak az apró lépések. Azt hiszem, nem én vagyok az egyetlen, akinek az édesanyja (vagy bármilyen fontosabb befolyású nő az életben) azt mondta: „Nem, lányom, a szemkörnyéki krémet ne úgy használd… a nyakadon felfelé irányuló mozgással kend el a krémet.” De… Ők ezt honnan veszik? Mi van, ha nem úgy a jó, ahogy ők mondják? Elizabeth Arden társai megmutatták és elmagyarázták nekem lépésről lépésre a Petit Palace Alfonso XII hotelben, (ahol részese voltam egy teljes körű szépségápolásnak is) hogy hogyan kell megfelelően használni a termékeket. (videó)

Mint már említettem, ezek az én saját, személyes tapasztalataim, és véleményem. Nekem ezek a készítmények beváltak, de továbbra is fogok kísérletezni, hogy több információt, és tapasztalatot tovább adhassak nektek is.

Szeretettel,

B.

Fordította: mklau
Blanca Suárez
Blanca Suárez spanyol színésznő, akit Magyarországon az Internátus és A Bárka című sorozatokból ismerhettek. Idén márciusban jelent meg a nagysikerű El Bar, amiben Mario Casas mellett láthatjuk. A filmes és televíziós szerepek mellett évről évre különböző márkák kampányaiban tűnik fel, idén a Vogue Eyewear arcaként. Legújabb projektje a Las chicas del cable, amiben főszerepet játszik. A Netflixre készült spanyol gyártású sorozat második évadját decemberben láthatja majd a nézőközönség.
Current Projects
Las chicas del cable
A sorozat a húszas évekbe kalauzol minket. Vissza oda, ahol négy nő történetét ismerhetjük meg. Mind a négyen más háttérrel rendelkeznek, de közös bennük, hogy egy telefonos társaságnál jutnak álláshoz.
icon-calendar 2018. szeptember 7. | 3. évad

Tiempo después
A film José Luis Cerdá könyvére épül, egy olyan világot mutat be, ahol a világ egyetlen épületben és annak zónáiba tömörült.
icon-calendar 2018. december 28.
Elite Affiliates


6 szabad hely

Site Informations
Szerkesztő: Tessa
Téma: Blanca Suárez
Nyitás: 2012. október 7.
Kapcsolat: E-mail, Twitter