2015. 09. 29. | Hozzászólok

Ma végre már el is olvashatjátok Blanca blogjáról a hétfői bejegyzést. A fordítást mklaunak köszönhetjük.

Az egyvelegek mindig is vonzottak, van bennük valami különleges, és a keveredéstől függően, kiadja a te saját személyiségedet. Minden téren meghatározza, ki vagy te, akár a barátaid különbözőségeiről van szó, miket ötvözöl a lakásod dekorálásánál, vagy öltözködéskor. Nincsenek fix szabályok, nincsenek megadott normák. Tetszik valami? Próbáld meg, lehet, hogy pont egy olyan ruhadarabbal lesz jó, ami teljesen az ellentéte. Unalmas, ha például egy baráti társaságban egysíkúság van, ha nincsenek különbségek. Persze megvannak a „közös helyzetek”, de a csomagolás attól még lehet más. Nemrég azt mondták nekem: látva téged és a barátaidat így egy asztalnál, vicces, olyan mintha egy castingot tartanál a barátkör témában, mintha a Gran Hermano (a spanyol Big Brother– szerk) lenne, a legjobb minden kategóriából. És ez igaz! Észrevettem már, mindannyian más szülők gyerekei vagyunk, különbözőek kívül-belül, de mégis egységesek, megéltünk sok mindent együtt, jót és rosszat, és ez az a kapcsolat, ami szinte elpusztíthatatlan.

Egy párizsi, masnis szoknyához van kedved a táskáddal (inkább táskácska, amit aztán továbbadhatsz a lányaidnak, és aztán az unokáidnak) és ezekhez egy sportcipőt szeretnél? Tedd meg! Semmi sem akadályozza meg, hogy ne! Ezekkel a kontrasztokkal adhatsz „színt” az öltözékednek (na meg, ezzel a cipővel órák hosszat el lehetsz anélkül, hogy fájna a lábad, és kihólyagosodnának a sarkaid, szóval felül fenséges, alul kényelmes). De megteheted az ellenkezőjét is, a melegítő szandállal az túlzás nekem is, viszont egy farmer és pamutpóló összeállításhoz mehet egy tűsarkú vagy magassarkú szandál, ami megadja a csillogást. Az ellentétek keverése egy szettben úgy gondolom, nem 2015 divatja, hanem ez örök. Nem azt mondják mindig, hogy az ellentétek vonzzák egymást? Ez egy nagy igazság. Mint egy mágnes, elkerülhetetlenül közelednek egymáshoz, még akkoris, ha összeérnek, robbanás következik. De nyugi, az a jó, hogy ez nem a tudományos osztály, nem fog semmi sem felrobbanni, nem repülünk a levegőbe, ha keveredik a zöld a kékkel.

Szeretettel,

B.

Fordította: mklau
Blanca Suárez
Blanca Suárez spanyol színésznő, akit Magyarországon az Internátus és A Bárka című sorozatokból ismerhettek. Idén márciusban jelent meg a nagysikerű El Bar, amiben Mario Casas mellett láthatjuk. A filmes és televíziós szerepek mellett évről évre különböző márkák kampányaiban tűnik fel, idén a Vogue Eyewear arcaként. Legújabb projektje a Las chicas del cable, amiben főszerepet játszik. A Netflixre készült spanyol gyártású sorozat második évadját decemberben láthatja majd a nézőközönség.
Current Projects
Las chicas del cable
A sorozat a húszas évekbe kalauzol minket. Vissza oda, ahol négy nő történetét ismerhetjük meg. Mind a négyen más háttérrel rendelkeznek, de közös bennük, hogy egy telefonos társaságnál jutnak álláshoz.
icon-calendar 2018. szeptember 7. | 3. évad

Tiempo después
A film José Luis Cerdá könyvére épül, egy olyan világot mutat be, ahol a világ egyetlen épületben és annak zónáiba tömörült.
icon-calendar 2018. december 28.
Elite Affiliates


6 szabad hely

Site Informations
Szerkesztő: Tessa
Téma: Blanca Suárez
Nyitás: 2012. október 7.
Kapcsolat: E-mail, Twitter