Szerep: Isabel Santana
Műfaj: akció, dráma
Színészek: Hugo Silva (Alberto Sánchez), Antonio Velázquez (Indio), Álvaro Cervantes (Serra), Lucho Fernández (Solá)…

Alberto és Isabel gyerekeit dzsihádisták foglyul ejtik egy eldugott faluban, közben a terroristák felkészülnek az átadásra az algériai sivatagban. Alberto tudja, hogy ha ez megtörténik akkor már nem lesz mód megmenteni őket és évekig rabok lesznek, így minél hamarabb meg kell őket szöktetni. Ehhez egyet kell értenie Isabellel, félretenni az ellentéteket, szemrehányásokat, haragot és együtt kell dolgozniuk. A gyerekek élete múlik rajta. Társai két napig keresik őket, majd hamarosan bejutnak a faluba, ahol elrejtőznek. A dzsihádisták ezt tudják és várják is őket. Hamarosan megkezdődik a végső csata.
Blanca Suárez
Blanca Suárez spanyol színésznő, akit Magyarországon az Internátus és A Bárka című sorozatokból ismerhettek. Idén márciusban jelent meg a nagysikerű El Bar, amiben Mario Casas mellett láthatjuk. A filmes és televíziós szerepek mellett évről évre különböző márkák kampányaiban tűnik fel, idén a Vogue Eyewear arcaként. Legújabb projektje a Las chicas del cable, amiben főszerepet játszik. A Netflixre készült spanyol gyártású sorozat második évadját decemberben láthatja majd a nézőközönség.
Current Projects
Las chicas del cable
A sorozat a húszas évekbe kalauzol minket. Vissza oda, ahol négy nő történetét ismerhetjük meg. Mind a négyen más háttérrel rendelkeznek, de közös bennük, hogy egy telefonos társaságnál jutnak álláshoz.
icon-calendar 2018. szeptember 7. | 3. évad

Tiempo después
A film José Luis Cerdá könyvére épül, egy olyan világot mutat be, ahol a világ egyetlen épületben és annak zónáiba tömörült.
icon-calendar 2018. december 28.
Elite Affiliates


6 szabad hely

Site Informations
Szerkesztő: Tessa
Téma: Blanca Suárez
Nyitás: 2012. október 7.
Kapcsolat: E-mail, Twitter