2014-jelenleg: ghd

Blanca Suárez 2014 őszétől lett a forradalmi technológiájú hajformázó készülékeiről ismert világhírű angol ghd spanyolországi nagykövete. Abban az évben a “ghd Rose Gold” kollekciójának kampányában vett részt, amely egy hajszárítót és egy hajformázót foglal magába. 2015 tavaszán egy újabb kampányt mutattak be a színésznővel, az úgynevezett “ghd Curve Wands & Tongs” hajformázókat, ami négy féle hajsütőből áll. Még abban az évben a ‘Christmas Arctic Gold’ karácsonyi kampány arcaként láthattuk. 2016 őszén mutatták be a következő kampányt karácsony alkalmából, amiben ismét Blanca szerepelt.
2014: ghd Rose Gold – Képek
2015: ghd Curve Wands & Tongs – Képek
2015: Christmas Arctic Gold Képek
2016: ghd Copper LuxeKampányvideó, Képek

2016: Magnum

2016-ban a Magnum bemutatta a ‘Libera A La Bestia’ nevű kampányát, aminek Spanyolországban Blanca lett az egyik arca.
Libera A La Bestia – Képek

2016: Women’secret

Az Intimissimi után újabb fehérneműmárka kérte fel Blancát a kampányához. 2016-ban a színésznő lehetett a nyári bikini kollekciójának arca. A reklámfilmet az egykori ‘A Bárka’ című sorozatban használt hajón forgatták le.
My Secret Dream – Kampányvideó, Képek

2013-2014: Intimissimi

A színésznő 2013-ban és 2014-ben az olasz fehérneműmárka, az Intimissimi egyik modellje. Elsőként a Gioia merevítő nélküli push up melltartót reklámozta, majd a következő évben pedig a Manuela elnevezésű melltartót, ami az Intimissimi egyik legújabb fejlesztése volt. Egy kis érdekesség, hogy a reklámokban hallható dallamot Budapesten vették fel a budapesti fesztiválzenekarral. Mindkét kampány videója Magyarországon is látható volt a televízióban.
2013: Intimissimi Gioia – Kampányvideó, Képek
2014: Intimissimi Manuela – Kampányvideó, Képek

2014: Tous

Blanca már régebb óta viseli a spanyol Tous gyűrűit, fülbevalóit vagy nyakláncait. Az ékszerekkel, kiegészítőkkel és divattal foglalkozó cég a 2014-es tavaszi/nyári kollekciójának arcához kérte fel a színésznőt, amely a Happiness by Tous nevet kapta.
Happiness by TOUS – Kampányvideó, Képek

2013: El Corte Inglés

2013-ban Blanca Suárez, Goya Toledo és Aitana Sánchez-Gijón színésznőket választották az El Corte Inglés, Ya es primavera nevű kampányához, amely a 2013-as tavaszi kollekciót mutatja be. Az El Corte Inglés a legnagyobb áruházlánc Európában és világszerte is a 4. helyen áll.
El Corte Inglés – Spring 2013 – Kampányvideó, Képek

2012: L’Oreal Professionnel

2012 februárjában jelentették be, hogy Blanca lesz a legújabb arca a kiváló minőségű fodrászati márkának, a L’Oréal Professionnelnek. A színésző egy kampányban vett részt, amiben az INOA elnevezésű hajfestéket reklámozták. 2013-ban részt vett az új L’Oreal Akadémia elindításán.
L’Oreal Professionnel – INOA – Kampányvideó, Képek

2012: Missoni

Az egyik legnagyobb olasz márka, a Missoni divatház 2012-ben Pedro Almodovart vonta be a tavasz-nyári kampányba. A reklámban a rendezővel együtt dolgozó színészek is részt vettek, így miután Blanca 2011-ben szerepelt A bőr, amelyben élek című filmjében, őt is viszont láthatjuk.
Missoni – Spring 2012 – Kampányvideó, Képek

2011: Adidas

Fernando Llorente, Fernando Verdasco, David Villa, Esteban Granero, Sergio Rodríguez, Blanca Suarez és Xabi Alonso azok, akik 2011-ben részt vettek az Adidas őszi kollekciójának kampányában, amely Summer is over, Play nevén futott. A kampányhoz csak videó készült, képek sajnos nem.
Adidas – ‘Summer is over, Play’ – Kampányvideó, Képek
Blanca Suárez
Blanca Suárez spanyol színésznő, akit Magyarországon az Internátus és A Bárka című sorozatokból ismerhettek. Idén márciusban jelent meg a nagysikerű El Bar, amiben Mario Casas mellett láthatjuk. A filmes és televíziós szerepek mellett évről évre különböző márkák kampányaiban tűnik fel, idén a Vogue Eyewear arcaként. Legújabb projektje a Las chicas del cable, amiben főszerepet játszik. A Netflixre készült spanyol gyártású sorozat második évadját decemberben láthatja majd a nézőközönség.
Current Projects
Las chicas del cable
A sorozat a húszas évekbe kalauzol minket. Vissza oda, ahol négy nő történetét ismerhetjük meg. Mind a négyen más háttérrel rendelkeznek, de közös bennük, hogy egy telefonos társaságnál jutnak álláshoz.
icon-calendar 2018. szeptember 7. | 3. évad

Tiempo después
A film José Luis Cerdá könyvére épül, egy olyan világot mutat be, ahol a világ egyetlen épületben és annak zónáiba tömörült.
icon-calendar 2018. december 28.
Elite Affiliates


6 szabad hely

Site Informations
Szerkesztő: Tessa
Téma: Blanca Suárez
Nyitás: 2012. október 7.
Kapcsolat: E-mail, Twitter