2015. 09. 26. | Hozzászólok

Az Hola magazin weboldalán közzétettek egy cikket, amiben Dani Martínezt kérdezték Blanca Suárezzel való kapcsolatáról.

Mindketten megerősítették, hogy csak barátok, de kétségtelen, hogy nagy gyakorisággal látni őket együtt közös pillanatokban. Blanca Suárez azt mondta arra reagálva, hogy sokat látni együtt Dani Martínezzel, hogy „az a normális, ha van valaki az életedben”. A színésznő nem volt hajlandó engedni a pletykáknak, azt mondta, nincs több közte és a humorista között, egy nagyon jó barátságnál. De mit mond Dani erre vonatkozóan?

A Sopa de gansos műsorvezetője az Europa Press-nek adott interjúban mesélt a Blanca Suárez-zel való különleges barátságáról. Dani mindig is megtartotta magának a magánéletét, nem erősített meg soha egy lehetséges románcot sem. És mit válaszolt arra, hogy Blanca-val tényleg csak barátok-e? A színész továbbra is titokzatosan felelt: „Blanca egy nagyon helyes lány.”

A pletykák ezen a nyáron kezdődtek kettejükről, amikor közösen látták őket vacsorázni, megittak együtt egy italt, vagy együtt mentek sétálni. Röviddel ezután pedig ugyanazon a helyen, ugyanabban az időben lövettek piercinget, ami még több spekulációra adott okot.

Blanca Suaráz, aki egy évvel ezelőtt szakított a „másik Dani”val, Dani Martínnal, ezt a hétvégét San Sebastian-ban töltötte, a filmfesztiválon, hogy prezentálja legújabb filmjét, a Mi gran noche-t. A színésznő részese Álex de Iglésia legutóbbi filmjének, és nem hagyta ki ezt az eseményt, ahol stílusával, és csillogásával ő volt a középpontban.

Közben Dani az októberi #vuelvenNovuelven turnéra készül Florentino Fernándezzel. 11 városba utaznak el, hogy megnevettessék az ottani lakosokat. Arra vonatkozóan, hogy Blanca Suárez is szokott-e Danin nevetni, Dani azt „feltételezi”, hogy igen, de a társaságukban más humoristák is vannak, „akikkel szintén sok időt töltenek, és ők is viccesek”.

Kétségtelen, hogy Blanca szokott vele nevetni; a színésznő világossá tette, hogy mi a legjobb Daniban: „van humorérzéke, nagyon barátságos és nyitott ember”. Az bizonyos, ha megerősítik, ha nem a románcot, hogy Dani és Blanca között egy nagyon különleges barátság van.

Fordította: mklau
Blanca Suárez
Blanca Suárez spanyol színésznő, akit Magyarországon az Internátus és A Bárka című sorozatokból ismerhettek. Idén márciusban jelent meg a nagysikerű El Bar, amiben Mario Casas mellett láthatjuk. A filmes és televíziós szerepek mellett évről évre különböző márkák kampányaiban tűnik fel, idén a Vogue Eyewear arcaként. Legújabb projektje a Las chicas del cable, amiben főszerepet játszik. A Netflixre készült spanyol gyártású sorozat második évadját decemberben láthatja majd a nézőközönség.
Current Projects
Las chicas del cable
A sorozat a húszas évekbe kalauzol minket. Vissza oda, ahol négy nő történetét ismerhetjük meg. Mind a négyen más háttérrel rendelkeznek, de közös bennük, hogy egy telefonos társaságnál jutnak álláshoz.
icon-calendar 2018. szeptember 7. | 3. évad

Tiempo después
A film José Luis Cerdá könyvére épül, egy olyan világot mutat be, ahol a világ egyetlen épületben és annak zónáiba tömörült.
icon-calendar 2018. december 28.
Elite Affiliates


6 szabad hely

Site Informations
Szerkesztő: Tessa
Téma: Blanca Suárez
Nyitás: 2012. október 7.
Kapcsolat: E-mail, Twitter